Технологията – Транслатор БГ

Технологията

С какво устройствата за превод са по-добри от приложенията?

Край на езиковата бариера! Устройствата за превод създават нова ера с използването на уникална нова технология за обработка на сигнала. Ние вярваме в продуктите, които насърчават хората да се развиват.

Устройствата за превод са проектирани така, че да се вписват перфектно в ежедневието на всеки потребител и да отговарят на техните нужди. Вдъхновение за създаването на устройствата за превод са разговорите на майчин език и естествената природа на човек.   Иновативната идея произхожда от нашето желание да насърчаваме потребителите да общуват с хора от различни култури и езици. Поради тази причина залагаме на продукти, които интегрират водеща в индустрията технология и иновативен дизайн чрез комбинацията от изкуствен интелект и хардуерна технология.

Постиженята са признати от редица международни награди. Ежедневно получаваме насърчаващи отзиви от потребители по целия свят.

Устройствата за превод са подходящи за всеки

Всички устройства са създадени да осигуряват максимален комфорт на потребителя. Премахнете всички езикови бариери, които могат да възникнат по време на вашата почивка, командировка, бизнес среща или кратко пътуване. Устройствата за превод са подходящи за всеки. Няма нищо по-добро, от това да можете да разговаряте с хора на родния си език по целия свят. Чрез устройствата за превод ще разберете всичко и всеки, с който се срещнете. Комуникацията с устройствата за превод е естествена и лесна. Всичко това е създадено за да може да се наслаждавате  свободно на всеки страхотен разговор, контакта с очи, усмивките и да не мислите за превода.

Модерен революционен дизайн

Иновативните преводачи привличат вниманието на аудиторията и със своя модерен дизайн. Всеки един от преводачите е компактен и лесно преносим, за да бъде максимално достъпен. Някой от преводачите са създадени така, че да осигурят пълна свобода за ръцете Ви.

Точен превод в реално време

Преводът е осигурен и обработен от най-новите интелигентни технологии, които се обновяват и усъвършенстват постоянно. Устройствата за превод драстично превъзхождат съществуващите приложения по потребителско изживяване и производителност. Те комбинират силните страни на всеки езиков двигател за оптимално изпълнение на превода. Мобилните устройства са създадени и предназначени за комуникация, а основната функция на иновативните устройства за превод е да ocигypявaт  пpeвoд в реално време.

Функционалност

Устройствата за превод притежават функционалност, която няма как да откриете при приложенията за превод.  Новото поколение преводачи са с революционен дизайн и  работят с безжична връзка. В зависимост от вида преводач, който изберете може да са възползвате от функцията за избор на режим за превод в зависимост от ситуацията, в която се намирата и дори превод, когато нямате интернет връзка. Офлайн режимът дава възможност на потребителите да използват преводача навсякъде по света.

Пълна база данни с езици

Базата, която устройствата за превод притежават е много по-пълна и точна от приложенията за превод. Устройствата за превод поддържат до 40 езика и 93 акцента. Тези езици са връзката на над 90% от населението в целия свят. Това е огромня стъпка за преодоляването на езиковите бариери в 193 страни по света. Освен това всички устройства за превод предлагат  висока точност на  разпознаване на език и превод. Оптимално са интегрирани най-добрите технологии за разпознаване на език. Устройствата за превод разполагат с  непрекъснато оптимизиране и обновяване.

Точността на превода може да бъде повлияна от акценти, бързина на говорене, мрежа и др. Препоръчва се да следвате ръководството на потребителя. Текущият речник е достатъчен за ежедневен разговор. Професионалната и бизнес терминология се подобрява ежедневно и ще се осъвършенства в бъдеще. Критериите за субективна оценка на точността на превода са доста различни за всеки. Препоръчва се да използвате продукта по-често за оптимално изпълнение.

Мулти-канална комуникационна технология

Устройствата за превод са комплексно решение за различието в езиците. При използването на някой модели имате възможност за  мулти-канална комуникационна технология, поддържане разговор на много езици не само между двама души, но и при конферентен разговор само с едно единствено устройство. Това е  възможно благодарение на производителността на устройството и възможността за разширяване.

Намаляване на странчния шум и драстично подобряване качеството на гласа

За разлика от приложенията, устройствата за превод притежават оптимизиран алгоритъм за намаляване на страничен шум и драстично подобряване качеството на гласа. Шумопотискането подобрява качеството на гласовия вход и спомага за по-точен превод. Някой от устройствата, които предлагаме имат функция за  едновременно разпознава и отделяне гласове от четири различни посоки.

По-бърз превод

Друго предимство пред приложенията е това, че устройствата, които ще Ви предложим притежават вграден гласов модел за по-бърз превод. Технологията е подобрена и предоставя двойно по-бърз превод в сравнение с приложенията. Скоростта на синтеза на речта представлява 50% от скоростта на превода на реч. С вградения речев модел скоростта на превод се ускорява поне с 50% при добра мрежова свързаност.

Ултра издръжлива батерия

Батерията на устройствата за превод е ултра издръжлива, за да избегнете притеснението и да може да си осигурите още по-дълго време за разговори.

Лесен достъп до вече проведени разговори

С устройствата за превод получавате лесен достъп до вече проведените разговори. Всички разговори се записват на телефона и могат да бъдат свалени по всяко време.